Széchényi Ferenc Gimnázium és Kollégium

Elektronikus napló (Kréta)

ekreta logo

NyelvVizsgahely

languagecert logo

Nagykövet iskolája

epas

bge logo

BGE bázisiskolája lettünk

Logók

angol-logo

hatartalanul

Határtalanul! -> beszámoló

boldogiskola

dok 1

Széchényi Ferenc Gimnázium diákönkormányzata

logo a

Széf Széchényi Filmklub youtube csatorna

Felhasználói menü

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa63
mod_vvisit_counterTegnap158
mod_vvisit_counterA héten221
mod_vvisit_counterMúlt héten1246
mod_vvisit_counterHónapban12045
mod_vvisit_counterMúlt hónapban16171
mod_vvisit_counterÖsszesen1252844
Oldalainkat 33 vendég böngészi

Igazgatói köszöntő/tájékoztató

 

Tisztelt Szülők, kedves Diákok!

 

Az alábbiakban részletes információt találnak a 2018/2019-ben induló osztályainkról – tagozatainkról -, nyílt napunkról, az iskolánk által szervezett tanulmányi versenyekről.

Örömmel számolhatok be arról, hogy a következő tanévre a meglévő népszerű képzéseink mellett új tagozatokat is meghirdetünk: megújítjuk a nyelvi előkészítőt!

Az angol nyelvi előkészítőt emelt német óraszámmal, valamint emelt szintű informatika tagozattal kombináltuk, de újdonságként jelenik meg az olasz nyelvi előkészítő tagozat is, ahol az olasz nyelv szépsége mellett az angol nyelvet kapják „nagy dózisban” az ide jelentkezők.

Változatlanul lehet jelentkezni az angol-magyar, valamint a német-magyar két tanítási nyelvű tagozatokra, ahol az ún. 0. osztály elvégzése után célnyelven tanítunk bizonyos tantárgyakat, olyan szakszókincset átadva a gyerekeknek, amivel a nyelvórák keretében egyébként nem találkoznának, és amely később - a felsőoktatásban - óriási kincs lehet számukra.

Várunk minden 8. osztályost, akinek céljai közt szerepel az érettségi megszerzése, a továbbtanulás, illetve használható nyelvtudásra vágyik. Nyugodt szívvel állíthatom, hogy iskolánk biztosítja ehhez a feltételeket, és a biztonságot nyújtó, családias légkört.

 

Csokor Réka intézményvezető

 

Barcs, 2017. október 1.